Γίνετε μέλος στο anro.gr και αποκτήστε το προνόμιο της άμεσης ενημέρωσης σχετικά με τη δράση μας.
ΟΠΑΑΧ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑς ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗς ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΡΑΣΗς ΟΠΑΑΧ
Μάιος, 2008
Η Αναπτυξιακή Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Ξάνθης Α.Ε. στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου "ΔΙΚΤΥΩΣΗ" του Σχεδίου "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΙΚΤΥΩΣΗ" το οποίο χρηματοδοτέιται από το Μέτρο 1.15 "Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Ανάπτυξης Ειδικών Περιοχών - ΕΚΤ" των ΟΠΑΑΧ του ΠΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, με τίτλο «Ημερίδα Παρουσίασης Αποτελεσμάτων Δράσης ΟΠΑΑΧ», που πραγματοποιήθηκε στη Ξάνθη στο ξενοδοχείο ΈΛΕΝΑ στις 17 Μαΐου 2008.

Στην ημερίδα ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Ροδόπης, κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης παρουσίασε τον ρόλο και τα αποτελέσματα της Δομής Στήριξης των ΟΠΑΑΧ του ΠΕΠ ΑΜΘ , ενώ ακολούθησαν και άλλες παρουσιάσεις για τον ρόλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ ΑΜΘ και τη συμβολή των Διαρθρωτικών Ταμείων στα ΟΠΑΑΧ.

Επίσης έγινε εκτενή αναφορά στα δημόσια έργα στα ΟΠΑΑΧ  καθώς και στα αποτελέσματα και τις εμπειρίες από τη συμμετοχή σ’ αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
+30 25310 34071
+30 25310 34073 Fax
© 2008, Αναπτυξιακή Ροδόπης ΑΕ | Νομικό Σημείωμα | Ισολογισμός 2016
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης