Γίνετε μέλος στο anro.gr και αποκτήστε το προνόμιο της άμεσης ενημέρωσης σχετικά με τη δράση μας.
LEADER - 1Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TRANSINTERPRET II
Οκτώβριος, 2007
Η 1η Εθνική Συνάντηση Transinterpret II του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κ.Π. LEADER + (Διακρατικές Συνεργασίες) πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου έως στις 1 Νοεμβρίου του 2007 στη Χίο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν αναπτυξιακές εταιρείες από όλη την Ελλάδα ,μεταξύ άλλων και η Αναπτυξιακή Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με επικεφαλής εταίρο την Αναπτυξιακή Ηπείρου.

Σκοπός της συνάντησης  ήταν η ενημέρωση των εταίρων για το πρόγραμμα και η παρουσίαση των δράσεων που θα υλοποιήσει η κάθε αναπτυξιακή. Η Αναπτυξιακή Ροδόπης εκπροσωπήθηκε από άτομα της ομάδας Leader, τις κ. Γεωργιτσοπούλου Μαρία και Αφεντουλίδου Κυριακή. Η κ. Αφεντουλίδου στην παρουσίαση της αναφέρθηκε στους τουριστικούς σταθμούς της Μαρώνειας από τη δημιουργία της πρώτης αποικίας των Χιωτών σ’ αυτήν  τον 7ο αι. π.Χ. έως σήμερα, κάνοντας εκτενή αναδρομή στην ιστορία της περιοχής, περιγραφή της  ζωής των κατοίκων καθώς και των ποικίλων δραστηριοτήτων που ανέπτυξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά το τέλος των εργασιών  ακολούθησε ξενάγηση σε παραδοσιακούς οικισμούς της Χίου και οριστικοποιήθηκε η επόμενη συνάντηση του προγράμματος αρχές Ιανουαρίου του 2008 στη Ξάνθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
+30 25310 34071
+30 25310 34073 Fax
© 2008, Αναπτυξιακή Ροδόπης ΑΕ | Νομικό Σημείωμα | Ισολογισμός 2016
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης