Γίνετε μέλος στο anro.gr και αποκτήστε το προνόμιο της άμεσης ενημέρωσης σχετικά με τη δράση μας.
20/10/2008 - ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ « ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Οκτώβριος, 2008
Στα πλαίσια του προγράμματος Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης Δήμου Κομοτηνής « Ανάπτυξη για όλους»  πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: « Επιχειρηματικότητα» που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής στις 20 Οκτωβρίου 2008 με οργανωτές την Αναπτυξιακή Ροδόπης – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. και τη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Κομοτηνής (Δ.Ε.Α.Κ.Ο.).
Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο κ. Στάθης Κεφαλίδης,  Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Ροδόπης που παρουσίασε τα αποτελέσματα των δράσεων του προγράμματος, η κ. Φελίνα Καζάκου , Πρόεδρος  της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Κομοτηνής που ανέπτυξε την πρότυπη δράση ευκαιριών απασχόλησης με τη χρήση του διαδικτύου και αναφέρθηκε διεξοδικώς στη δημιουργία του Γραφείου Τοπικής Απασχόλησης, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι το τέλος του έτους.  Επίσης συμμετείχαν στην ημερίδα ο κ. Α. Καραγκιοζίδης, Πρόεδρος συλλόγου Παλιννοστούντων Ν. Έβρου που αναφέρθηκε στην πολιτική ένταξη των Παλιννοστούντων στην ελλαδική εργασιακή πραγματικότητα και ο κ. Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Πρόεδρος του  συλλόγου ‘ΠΕΡΠΑΤΩ’ που μίλησε για το πώς τα άτομα με αναπηρία ‘βλέπουν΄ την εργασία.
 Ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Ροδόπης, κ. Στάθης Κεφαλίδης χαρακτήρισε επιτυχημένη την προσπάθεια , καθώς μέσα του προγράμματος 120 άτομα κατάφεραν να χρηματοδοτηθούν και να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, ενώ 36 άτομα εργάζονται σε επιχειρήσεις της περιοχής.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
+30 25310 34071
+30 25310 34073 Fax
© 2008, Αναπτυξιακή Ροδόπης ΑΕ | Νομικό Σημείωμα | Ισολογισμός 2016
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης