Γίνετε μέλος στο anro.gr και αποκτήστε το προνόμιο της άμεσης ενημέρωσης σχετικά με τη δράση μας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟς «ΤΟΠΙΚΕς ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕς ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗς»
ΚΑΦΕ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ «FEEL CAFÉ»
Ωφελούμενη : Μάμογλου Φιλίτσα
Στον οικισμό των Υφαντών εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί το ίντερνετ καφέ, «FEEL CAFÉ». Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού, λίγο πριν την πλατεία.
Σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον, μπορεί κανείς ν’ απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του και να δοκιμάσει ένα από τα κρύα πιάτα που προσφέρει το κατάστημα ενώ του δίνεται η δυνατότητα να σερφάρει στο διαδίκτυο.
Τηλ: 25310-32007.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Ωφελούμενος : Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
Στο κατάστημα που άνοιξε ο κύριος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ στην οδό Πλατείας Εμπορίου, μπορεί να επιλέξει κανείς είδη υγιεινής για το σπίτι ή το γραφείο του σε μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές. Το κατάστημα εκτός από το εμπόριο υδραυλικών ειδών και τα είδη υγιεινής παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης υδραυλικών.
Τηλ: 25310-84598.

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ « ΡΟΔΟΠΗ»
Ωφελούμενη : Φελάνη Χριστίνα
Στο κτηματομεσιτικό γραφείο «ΡΟΔΟΠΗ» που βρίσκεται επί της οδού Ορφέως και Ευριπίδη γωνία μπορεί κανείς να βρει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει, για αγορά ή ενοικίαση, σε πολύ καλή τιμή και γρήγορα.
Τηλ:25310- 21437.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ « ΗΑΙR GALLERY»
Ωφελούμενη : Καραγκιόζη Ελευθερία
Η νέα πρόταση στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης μαλλιών ονομάζεται «HAIR GALLERY» και βρίσκεται στην οδό Παπαθανάση 5. Στο κομμωτήριο της Καραγκιόζη Ελευθερίας μπορεί κανείς ν’ αποκτήσει στα μαλλιά του, το στυλ που του ταιριάζει και να ενημερωθεί για όλες τις καινούργιες τάσεις που επικρατούν. Το κομμωτήριο είναι ανδρών και γυναικών.
Τηλ: 25310-85850.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ – ΠΛΑΙΣΙΩΝ – ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
Ωφελούμενος : Κοτανίδης Δαμοκλής
Το κατάστημα του κυρίου ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΔΑΜΟΚΛΗ τοποθετεί κουφώματα, πλαίσια, πόρτες και παράθυρα σε πολύ καλές τιμές και σε σύντομο χρόνο. Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 90 – 92.
Τηλ: 6937022911

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ « PUSSY CAT»
Ωφελούμενη : Πράσατζη Χρύσα
Στο νέο κατάστημα εσωρούχων « PUSSY CAT» που βρίσκεται επί της οδού Σωκράτους 2, μπορεί να βρει κανείς μεγάλη ποικιλία σε εσώρουχα, πιτζάμες και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδία από 0-16 ετών. Μεγάλη ποικιλία επίσης σε μαγιό για το καλοκαίρι που έρχεται.
Τηλ: 25310-84590

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΩΝ « BARBERIES MEMOS»
Ωφελούμενος : Μοντούρ Χασάν
Στο μοντέρνο κομμωτήριο του ΜΟΝΤΟΥΡ ΧΑΣΑΝ που βρίσκεται επί της οδού Λ. Ηρώων 6, ο κάθε άνδρας μπορεί να έχει το κούρεμα που του ταιριάζει και να ενημερώνεται για όλες τις καινούργιες τάσεις που επικρατούν.
Τηλ: 6944959358

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Β.Μ
Ωφελούμενη : Σιδερά Μαρία
Στο ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ της Σιδεράς Μαρίας που βρίσκεται στην προέκταση της Καραολή, μπορεί κανείς να επιλέξει μέσα από τη μεγάλη ποικιλία αγαθών που διαθέτει, τα απαραίτητα για το νοικοκυριό του.
Γίνονται κατ’ οίκον παραγγελίες.
Τηλ: 25310-22961

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ « ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ»
Ωφελούμενη : Πουρνάρα Ιωάννα
Στο διαφημιστικό γραφείο της κυρίας Πουρνάρας Ιωάννας που βρίσκεται στην οδό Θάσου 1Α μπορεί κανείς να διαφημιστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο και με πολύ καλές τιμές.
Τηλ: 6972728184

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
+30 25310 34071
+30 25310 34073 Fax
© 2008, Αναπτυξιακή Ροδόπης ΑΕ | Νομικό Σημείωμα | Ισολογισμός 2016
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης